Benvinguts i benvingudes al curs 2009/10 de l'IES Enric Valor de Picanya


Si ets alumna o alumne d’ESO, batxillerat o Cicle Formatiu, avui és el teu primer dia de classe. Les vacances d’estiu que semblen no tenir final, també s’acaben. Has tornat a una aula nova però possiblement poc ha canviat. Has començat un nou curs però pot ser tot et sóna ja massa. És possible que avui passes per l’abatiment i la il·lusió diverses vegades.


Personalment és la primera vegada que estic a l'IES Enric Valor de Picanya, després d'haver passat els darrers anys per altres centres del País Valencià, com ara; l'IES de Benimàmet, l'IES Eduardo Merello del Port de Sagunt o l'IES Beatriu Civera del Barri del Crist, a Aldaia.


  • Sóc el tutor de 1r ESO E

  • Sóc el professor de valencià a 1r A, B i E (ESO)

  • Impartisc l'assignatura optativa de Teatre per a 3r d'ESO.

  • Sóc el professor de valencià de 2n B i C (batxillerat).

En el present curs mantindré aquest blog com una eina de treball i d'intercomunicació entre alumnat i professor. Hi haurà, per tant, exercicis, activitats, comentaris i suggerències, dirigides a tots vosaltres amb una clara finalitat ; que les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) formen part del vostre currículum formatiu i una eina més per adquirir coneixements de tota mena. Us agrairia, per tant, comentaris, així com també crítiques constructives. Al cap i a la fi no hem d'oblidar que aprenem els uns dels altres.


Benvinguts i molta sort!